Atraktivna sonja Kovač se pridružila ekipi serije 'Najbolje godine'. Pojavit će se u ulozi zanosne psihologinje koja će pomutiti razum stanovnicima Dragošja

Na snimanju obiteljske serije 'Najbolje godine' pojavila se i glumica i pjevačica Sonja Kovač. Sonja će se u veljači na ekranu naći u ulozi zanosne psihologinje Doroteje.

Dorotea je atraktivna mlada žena idealnih proporcija koja će pomutiti razum gotovo svim stanovnicima malenog Dragošja. Zbog svoje ljepote Dorotea cijeli život nastoji dokazati da ima i drugih kvaliteta osim ljepote. Zbog fakulteta je zapostavila svoj privatni život, te je, iako mlada, poprilično neiživljena.

Upravo iz tog razloga Dorotea će u Dragošju započeti strastvenu avanturu s jednim od suseljana. No, njen dolazak u Dragošje neće ipak oduševiti sve žitelje. Naime, od samog početka Dorotea će sve redom maltretirati psihološkim analizama njihove osobnosti. Vidjet ćemo hoće li i nakon nekog vremena njena zanosna ''vještina'' biti dostatna da ostane rado viđeno lice u Dragošju.

S kime će se lijepa Dorotea najbolje slagati, a tko će je se ipak htjeti riješiti, gledatelji imaju priliku saznati u nastavcima koji će se prikazivati na Novoj TV od 17.veljače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju