U kartaškoj igri koja je dosad bila rezervirana isključivo za muško društvo, sve češće špilove presjecaju ženske ruke. Upoznajte tri senzualne pokerašice

Tri senzualne dame Sonja Kovač, Hana Šoljan i Željka Penciger uživaju u pokeru. Zadatak im je nježnijem spolu približiti poker, no zbog njih će se i muškarci dodatno zagrijati za ovu igru.

'U ovoj igri u svijetu su djevojke manje zastupljene, no kod nas je to izrazito malo. Dosta cura igra poker, no još uvijek se srami igrati u javnosti.

No Sonja, Hana i Željka hrabro ruše predrasude da je poker igra samo za jači spol.

'Dečki su nas u početku podcjenjivali, a to je bila prednost dok nisam počela ostvarivati rezultate. Tada su se prema meni počeli ponašati kao prema dostojnom protivniku', ispričala je Hana Šoljan.

Najbolja hrvatska pokerašica uživa u strasti za igrom

Neki muškarci ih podcjenjuju pa igraju agresivnije, neki ih se boje jer smatraju da je žena za stolom isto što i žena na brodu, ispričale su nam lijepe pokerašice koje muškarce dodatno zbunjuju i svojim atributima.

'Zbunjujemo ih igrom, a ne atributima', rekla je glumica Sonja Kovač.

No, kada igraju turnire djevojke pokušavaju sakriti ženske atribute kako bi igra bila što poštenija.

'Trenirka i majica s kapuljačom su moj izbor kad igram turnire', rekla je Hana.

Djevojke ne ulažu puno, no osvajaju lijepe iznose. Hana je prva žena koja je kod nas osvojila Texsas Holdem turnir i osvojila iznos od 6 tisuća eura.

Hrvatska inačica Charlijevih anđela ima velike planove: 'Krećemo u nove pobjede u timu, pred nama je turnir u Budimpešti, a nakon toga slijedi put u Las Vegas', pojasnila je Hana.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju