Dok je Suri Cruise s mamom Katie još prije mjesec dana otvorila sezonu kupnje Božićnih poklona, za njima se nije poveo slavni par Jolie-Pitt. Oni su odlučili sami izraditi božićne poklone i djecu udaljiti od zamki konzumentskog društva. Savršeno, zar ne?


Da obitelj Jolie Pitt ne može biti savršenija uvjerio nas je tata Brad izjavivši kako su on i Angelina odlučili s djecom napraviti poklone koje će razmijeniti između sebe radije negoli potrošiti hrpu novca na kupnju skupih igrački i darova.

Poznati glumac i otac šestero djece za magazin Hello otkrio je planove za nadolazeće blagdane, te s javnošću podijelio odgojne mjere i način na koji on i Angelina izlaze na kraj s mališanima.

Vrijeme darivanja najljepše je doba u kući Jolie-Pitt. Djeca ne traže velike poklone, kaže Brad, jer rijetko gledaju američku televiziju koja je prepuna manipulativnim reklamama za skupe igračke koje izgledaju predobro.


'Trenutak kada počnu tražiti skupe igračke bit će kada ih vide, pa smo ih odlučili što dulje udaljiti od toga', izjavio je tata Brad.

No Božić neće proći bez poklona, iako je činjenica kako su Brad i Angelina dovoljno imućni da svakom od djece već sada osiguraju po jednu vilu, odlučili su se na drugačije mjere odgoja podalje od raskoši.


'Da poklona će biti, ali nastojimo troškove svesti na minimum. Pravilo je da svatko od nas sam napravi poklon za drugog, a to znači i vrijeme provedeno zajedno doma, a ne u šoping centru'.

Brad je dao do znanja kako on i voljena ne namjeravju stati na broju šest, naravno djece, smatra kako su blagoslovljeni jer imaju mogućnost djeci pružiti siguran dom u kojem im ništa neće nedostajati.

Pitt je razgovor zaključio: 'Ponekad je u našoj kući kaotično, ali i jako veselo. Sva naša djeca imaju siguran dom. Sreća je što smo im to omogućili zahvaljujući našim poslovima, to je pomalo i sebično jer su nagrade koje za to dobivamo predivne. Uvijek smo govorili da ćemo nastaviti i dalje to raditi dok ne pronađemo razlog zbog kojeg bismo prestali, a zasad ga nismo našli.'Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju