Odmor u skupocjenim vilama smještenim u Maroku pruža mir, a to su prepoznali slavni koji uživaju u boravku koji nudi opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa. Armani, David Bowie i Caroline od Monaka samo su neki od bogatih i slavnih koji su prepoznali taj luksuz

Poželite li provesti odmor u kućama izgrađenim u skaldu s prirodom u kojima nema televizije, koja ionako donosi samo loše vijesti, skupocjene vile u Marrakechu su pravo mjesto za vas.

Marakeš, poznat kao Crveni grad ili al-Hamra smješten je u unutrašnjosti Maroka.

Bogati vlasnici koji su kuće pretvorili u prave oaze mira pazeći pritom da ne sruše niti jednu palmu, koja je u Maroku zaštićeno drvo stvorili su pravi raj za odmor.

U vilama Marakeša su boravili i bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston te Tom Cruise i Nicole Kidman.

Njihove usluge oduševile su mnoga slavna imena. George Armani dolazio je nekoliko puta, a na listi slavnih gostiju su imena poput Caroline od Monaka, Iman i Davida Bowieja i Linde Evangeliste. Ljepotu i mir  Marakeša su prepoznali i bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston te Tom Cruise i Nicole Kidman.

Ipak neke slavne osobe nisu dobrodošle u taj raj. 'Victoria Beckham se ovdje ne bi dobro provela, ovaj tip odmora nije u njezinom stilu' tvrdi vlasnica jedne od luksuznih kuća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju