55-godišnja Oscarovka Kim Basinger na promociji filma 'While She Was Out' pojavila se u za sebe, neoubičajenom izdanju. (Pre) vitka, izdefiniranog tijela i tankih nogu,. Kim je izgledala mršavije nego ikada. Ipak, gotovo jednoglasni komentar prisutnih bio je Wow!

Premijera filma 'While She Was Out' prošla u znaku Kim Basinger koja je poprilično dugo izbivala s hollywoodske scene.

Glumica poznata po svojim oblinama, prekrasnom tijelu, zdravom apetitu i načinu življenja, pojavila se u posve drugačijem izdanju - premršava, tankog struka i previtkih nogu.

Kim koja nikada nije bila na dijetama, a izbjegavala je poznate holivudske beauty tretmane poput botoksa i face liftinga, izgleda odlično iako bi se broj njezinih kilograma ipak mogao povećati.

Glumica je poznata kao protivnica botoksa, no navodno koristi kolagenske tretmane za lice u obliku kreme koji su manje agresivni zahvati od botoksa.

Kim je bila udana za Aleca Baldwina, a njihov je razvod bio jedan od najružnijih u Hollywoodu. nedavno je objavio i knjigu o odvjetničkoj i sudskoj praksi vezano za njegov slučaj skrbništva oko kćerke.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju