Jeste li uglancali svoje čizmice? Ako niste požurite, jer stiže Sveti Nikola. Brojni clebretyji već su se pripremili za omiljenog sveca, a uvjereni su da ove godine nitko od njih neće dobiti šibu

Uoči blagdana najomiljnijeg kršćanskog sveca Svetog Nikole, svi užurbano glancaju svoje čizmice. Tradicionalni običaj darivanja šiba ili poklona ne zaobilaze ni djecu naših zvijezda.

'Klinci su mi dobri, zaslužili su, sad materijalno, to je ne važno koliko su zaslužili, ali da im se ponekad ispuni neka želja je apsolutno, pogotovo ako nije neka blesava ili nešto što već imaju', rekla je Vanna.

'Imao sam vremena šetati sam po dućanima tako da sam nešto izabrao, neke sitnice, tako da sam miran za svetog Nikolu, ali ubrzo već dolaze i neke druge stvari, ali nekako pokušavamo da ipak sve to bude simbolično da ne pretjerujemo', objasnio je Goran Grgić.

Prosinac je mnoge izvukao iz kuće na razna društvena događanja. Spojili su ugodno s korisnim te usput bacili oko i na potencijalne darove. Iako su odrasli, svoje želje ne kriju.

'Ja ću čizmicu očistit, probat ću ovu visoku, u nju stane puno', uz smijeh je rekla Vanna.

Luka Nižetić je priznao kako je prošle godine dobio dvije šibe. 'Stoje mi još uvijek kao ukras na jednoj slici, tako da i to dobro dođe'.

Nina Badrić je priznala kako je i poklonila i dobila šibu, no njima se ipak malo tko od slavnih nada ove godine!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju