Nekadašnji zlatni par Hollywooda, a danas često u prognozama za razvod, Angelina i Brad imaju jako strastveni i slobodan odnos. Vjernost nije nužna, a ljutnja uključuje i trganje majica kaže Angie

Holivudska ljepotica i oskarovka Angelina Jolie vjeruje da romantičan i zdrav odnos ne mora nužno uključivati i vjernost, ukoliko se s time slažu oba partnera.

Niti ja niti Brad ne želimo da zajednički život znači da smo okovani lancima jedno za drugo

'Sumnjam da je vjernost apsolutno nužna za dobar odnos. Puno je gore kad nakon prekida veze govoriš loše o svom bivšem partneru i odnosu koju ste imali' rekla je glumica vjerojatno aludirajući na Jennifer Aniston, nekadašnju suprugu Brada Pitta.

'Niti ja niti Brad ne želimo da zajednički život znači da smo okovani lancima jedno za drugo. Jako pazimo da se međusobno ne ograničavamo' dodala je Angelina.

Angelina Jolie: Moj seksualni život je uništen!

No, odala je tajnu kako Brad, iako ga svi smatraju poslušnim i spremnim na ispunjavanje svake njezine želje, baš i nije uvijek takav.

Brad Pitt priznao: Varao sam Jennifer

'U našoj kući lete iskre ako dobrica Brad napravi nešto krivo i to ne želi priznati. Tada se tako naljutim da mu poderem majicu' priznala je očito jako strastvena Angelina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju