Glumac Mel Gibson kojega su mediji nedavno uhvatili u zagrljaju mlađahne ljepotice na plaži u Kostarici, skupo je platio te trenutke opuštanja. Njegova je supruga potrošila 275 milijuna kuna u rekordnom roku ne objašnjavajući gdje i kako

Trenuci na plaži u Kostarici glumca Mela Gibsona stajali su skuplje nego li je to očekivao.

Trenuci opuštanja na plaži s mlađahnom djevojkom skupo su stajali glumca Mela Gibsona. Supruga Robyn Moore u rekordnom je roku potrošila 275 milijuna kuna

Nakon što su svjetski mediji objavili fotografije slavnog glumca u zagrljaju mlađahne djevojke, njegova supruga Robyn Moore mu je oprostila grijeh, no našla je i prikladan način da i sebi plakša tratumatične trenutke.

Naime, glumac i njegova supruga su nedugo prije otkrivanja njegove posljednje nevjere započeli gradnju kapelice koju su nazvali 'Sveta obitelj' za koju su predvidjeli budžet od 55 milijuna kuna.

Njihovi prijatelji pojasnili su kako se Gibson želio iskupiti zbog svog ponašanja, sklonosti piću i preljubu kako bi se više posvetio vjeri.

No, Robyn je nadgledala taj projekt, a sa zajedničkom računa u svrhu gradnje umjesto predviđenih 55 milijuna kuna potrošila je čak 275 milijuna kuna.

Kapelica je još uvijek u početnoj fazi izgradnji, a Robyn je novce potrošila. Suprugu navodno nije željela obrazlagati gdje i kako.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju