Ovogodišnja ljestvica najbolje odjevenih celebrity klinaca očekivano je na prvo mjesto postavila Suri Cruise. O njezinim se haljinicama i štiklicama pisalo dovoljno, ali tko je još zauzeo mjesto na ovoj pomodarskoj listi?

S obzirom koliku su pažnju mediji, ali prvenstveno roditelji male Suri Cruise pridavali njezinoj odjeći, ne čudi da je upravo ova trogodišnja djevojčica izabrana za najbolje odjeveno celebrity dijete.

Odjeću nosi u pravilu samo jednom, a jedini modni dodatak kojem se redovito vraća, i zbog kojeg su stigle mnoge kritike na račun Toma Cruisea i Katie Holmes su cipele na potpeticu iz kojih ne izlazi. Kao omiljene modne marke Suri izdvaja neka imena za koje niti mnogi odrasli nisu čuli, a Juicy Couture, Polka i Burberry redovito se nalaze u njezinom ormaru veličine omanjeg stana.

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da četvrtina roditelja svoju djecu oblači po uzoru na poznate klince

Slavni Christian Louboutin izradio je cipelice samo za ovu djevojčicu, a Victoria Beckham kao dobra prijateljica njezinih roditelja navodno je prilično utjecala na modno osvješćivanje male Suri.

Upravo su njezini sinovi Cruz i Brooklyn zauzela naredna dva mjesta na ljestvici najbolje odjevene poznate djece.

'Mini Madonna' odnosno Lourdes koja je svojim lookom vrlo često evocirala majčine modne korake, nalazi se na četvrtom mjestu, dok se na petom ponovno nalazi još jedan Beckham, odnosno Romeo.

Suri Cruise - mala modna ikona

Nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da čak četvrtina roditelja svoju djecu oblači po uzoru na poznate klince, dok je 53 posto njih djeci priuštilo odjeću s potpisom.

Nakon potpetica Suri prešla i na šminku

Slično istraživanje u Hrvatskoj nije provedeno, ali se nadamo da bi brojke bile znatno niže i to u korist udobne i praktične, a ne dizajnerske odjeće.

Top ljestvica najbolje odjevene celebrity djece:
1. Suri Cruise (Katie Holmes i Tom Cruise)
2. Cruz Beckham (Victoria Beckham i David Beckham)
3. Brooklyn Beckham (Victoria Beckham i David Beckham)
4. Lourdes (Madonna)
5. Romeo Beckham (Victoria Beckham i David Beckham)
6. Junior Andre (Katie Price i Peter Andre)
7. Shiloh Jolie-Pitt (Angelina Jolie i Brad Pitt)
8. Kingston (Gwen Stefani i Gavin Rossdale)
9. Poppy (Jules i Jamie Oliver)
10. Princess (Katie Price i Peter Andre)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju