Zamislite ormar pun odjeće u vrijednosti tri milijuna dolara čija je vlasnica trogodišnja djevojčica. San svake žene je stvarnost za Suri Cruise kojoj odjeću izrađuju najpoznatiji dizajneri

Tom Cruise i Katie Holmes itekako paze na odjeću koju nosi njihova kćer Suri. Glumački je par angažirao najcjenjenije modne dizajnere koji izrađuju odjeću i obuću za trogodišnju djevojčicu.

Suri je nedavno prošetala u minijaturnim, posebno za nju napravljenim štiklicama, a roditelji joj traže i prvu filmsku ulogu.

Na popisu slavnih imena je i obiteljska prijateljica Victoria Beckham koja još nije napravila dječju kolekciju, no uspjela je nagovoriti slavnog talijanskog dizajnera Roberta Cavallija da napravi haljinicu za Suri.

Odjeća koja se nalazi u ormaru Suri Cruise je vrijedna oko 15 milijuna kuna, a djevojčica nikada nije imala istu odjeću. Roditelji paze da svako jutro odjene nešto potpuno novo.

Uz dizajnersku odjeću Suri ima i slavne prijateljice, a posljednja zvijezda s A-liste u čijem društvu uživa je Cameron Diaz. Upoznale su se na setu filma u kojem uz Toma Cruisea glavnu ulogu ima i holivudska plavuša.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju