Čarobnica Jadranka i ovaj je tjedan pokazala kako si uz jednostavne trikove možete olakšati život. Uz pomoć sušila sušilom za kosu je pokazala kako se riješiti prašine te postići da ladice koje zapinju ponovno klize.

Ako ste jedna od žena koja teži da joj dom bude besprijekorno čist, a smetaju vam i one čestice prašine do kojih je teško doći, koristite sušilo za kosu.

Stavite vlažnu krpu kraj teško dostupnog mjesta te sušilom ispušite prašinu na nju.

Briga za umjetno cvijeće je puno jednostavnija od brige za živo, no što kad umjetno pokupi prašinu? Uzmite stručak cvijeća, upalite sušilo za kosu i očistite ukras od nečistoće i prašine.

Ukoliko ladice na ormarima ili kuhinjskim elementima zapinju ili  se više na otvaraju kao prije, problem možete riješiti voskom ili sapunom. Natrljajte vodilice ladica voskom i sapunom koji koristite za pranje ruku i vaš će problem nestati u trenu.

Lučice koj ekoristite za mirisne lampe vam mogu poslužiti kao mjesto na kojem ćete čuvati igle i pribadače.

Patentni zatvarač na haljini ili hlačama koji zapinje i stvara vam probleme prilikom odijevanja namažite maslinovim uljem i on će se otvarati s lakoćom. Na štapić za uši stavite nekoliko kapi maslinovog ulja te lagano prođite po zatvaraču.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju