Brinu li vas neugodni mirisi u stanu postoji jednostavno rješenje kako ih ukloniti uz pomoć omiljenog parfema. Glavobolji doskočite uz pomoć svježe limete, a aspirinom oživite cvijeće koje držite u vazi

Tablete i lijekovi kojima uklanjate glavobolju nisu najbolje rješenje. Ukoliko vas muči pulsiranje boli najbolji trik je prerezati svježu limetu i jednom polovicom istrljati čelo. Bol će oslabiti i an kraju potpuno nestati.

Aspirin možete iskoristit kako bi cvijeće u vašoj vazi dulje bilo svježe i mirisno. Ubacite dva aspirina u vodu i uživajte u mirisnom ukrasu vašeg doma.

Za ugodan miris u stanu dovoljno je nekoliko kapi vašeg omiljenog parfema. Ugašenu i hladnu žarulju na lusteru ili sobnoj lampi poprskajte parfemom, kad upalite svjetlo prostorija će zamirisati!

Prestanite pušiti uz pomoć kuhinjske soli

Pripremate li romantičnu ili svečanu večeru i želite ukrasiti stol svijećama ovaj trik će vam pomoći. Svijeće stavite u zamrzivač na tri sata i trajat će dulje, a s njima i atmosfera.

Ostatke vina koji se nisu popili nemojte baciti. Stavite ih u vrećice za zamrzavanje i spremite u zamrzivač te iskoristite za dodatak umacima i jelima.

Više na stranici inMagazina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju