Raskošan crveni tepih nekada je bio rezerviran isključivo za filmske premijere i najveće zvijezde. Danas je priča potpuno drugačija - na famozan tepih naguravaju se svi redom, bez obzira na to imali blistavu karijeru ili se samo jednom pojavili u novinama

Gužva je obilježila i najpoznatiji crveni tepihu u Hrvatskoj, onaj Storyjev. Haljine za party su se pripremale tjednima, a dizajneri su ih većinom izrađivali po posebnim zamislima zvijezda.

'Mislim da se zaboravila ona osnovna bit a to je da crveni tepih treba zaslužiti. On je simbol slave i onda svi žele doći pa makar bili mađioničari kako bi se pokazali, rekao je Dalibor Matanić.

Sedmi Storyjev rođendanski party okupio je veliki broj zvijezda s pokrićem, no i onih koji to nisu.

'Ja se ne osjećam, ja znam da sam ja zvijezda', bio je jasan Ćiro Blažević.

Dame su se pokazale u najbolje svijetlu, a Matija Vuica i Vanna presvlačile su se i dvoumile oko izbora haljina.

'Dvoumila sam se između zelene i ove čudne boje breskve, rekla je Vanna koju su modni kritičari pohvalili za odličan odabir i još bolji izgled.

Crveni tepih prokomentirao je i pisac Hrvoje Šalković:  'Danas smo okruženi tonom instant zvijezda koji ništa ne rade, ja ne znam čim se bave.'

FOTO: Domaća slavna lica na velikom crvenom tepihu

Najgora noćna mora ovakvih partyja je da se netko ne pojavi u sličnoj opravici poput vaše, a to se upravo dogodilo Nini Badrić i Snježani Mehun. Obje su se odlučile za haljinu kreatorice Stelle McCartney. Dame su iz Londona donijele identične haljine. Ipak, dobro su se našalile i na Story party stigle zajedno.

I dok su domaće zvijezde završile sa šetnjom po najvažnijem crvenom tepihu Dalibora Matanića idući tjedan čeka pravi crveni tepih, onaj u Cannesu, gdje se njegov film 'Tulum' našao u konkurenciji.

'Posebno veseli što će Leona Paraminski zasigurno zablistat na tom tepihu. Ako mi već izgledamo kao kamijonđije nek bar ona zablista!, rekao je Matanić.