Raskošan crveni tepih nekada je bio rezerviran isključivo za filmske premijere i najveće zvijezde. Danas je priča potpuno drugačija - na famozan tepih naguravaju se svi redom, bez obzira na to imali blistavu karijeru ili se samo jednom pojavili u novinama

Gužva je obilježila i najpoznatiji crveni tepihu u Hrvatskoj, onaj Storyjev. Haljine za party su se pripremale tjednima, a dizajneri su ih većinom izrađivali po posebnim zamislima zvijezda.

'Mislim da se zaboravila ona osnovna bit a to je da crveni tepih treba zaslužiti. On je simbol slave i onda svi žele doći pa makar bili mađioničari kako bi se pokazali, rekao je Dalibor Matanić.

Sedmi Storyjev rođendanski party okupio je veliki broj zvijezda s pokrićem, no i onih koji to nisu.

'Ja se ne osjećam, ja znam da sam ja zvijezda', bio je jasan Ćiro Blažević.

Dame su se pokazale u najbolje svijetlu, a Matija Vuica i Vanna presvlačile su se i dvoumile oko izbora haljina.

'Dvoumila sam se između zelene i ove čudne boje breskve, rekla je Vanna koju su modni kritičari pohvalili za odličan odabir i još bolji izgled.

Crveni tepih prokomentirao je i pisac Hrvoje Šalković:  'Danas smo okruženi tonom instant zvijezda koji ništa ne rade, ja ne znam čim se bave.'

FOTO: Domaća slavna lica na velikom crvenom tepihu

Najgora noćna mora ovakvih partyja je da se netko ne pojavi u sličnoj opravici poput vaše, a to se upravo dogodilo Nini Badrić i Snježani Mehun. Obje su se odlučile za haljinu kreatorice Stelle McCartney. Dame su iz Londona donijele identične haljine. Ipak, dobro su se našalile i na Story party stigle zajedno.

I dok su domaće zvijezde završile sa šetnjom po najvažnijem crvenom tepihu Dalibora Matanića idući tjedan čeka pravi crveni tepih, onaj u Cannesu, gdje se njegov film 'Tulum' našao u konkurenciji.

'Posebno veseli što će Leona Paraminski zasigurno zablistat na tom tepihu. Ako mi već izgledamo kao kamijonđije nek bar ona zablista!, rekao je Matanić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju