Bogata trpeza i slasni zalogaji zajednički su grijesi svih naših političara. Još kad jedu neredovito i u kasne noćne sate pa tome dodaju i koju kap alkohola dobije se čarobna formula za prekomjerenu težinu

Predsjednik Sabora Luka Bebić priznaje da ima višak kilograma i kaže kako nema što skrivati jer javnost sve vidi.
I dok su većina političara svejedi, političarke više vole mediteransku kuhinju i paze na prehranu što se vidi i iz njihovih linija.

I predsjednik Mesić priznaje kako pazi što jede, a kazaljka na njegovoj vagi, tvrdi, već godinama pokazuje isto.

'Jedem ovdje u uredu, a tu je dosta reducirana kalorična vrijednost obroka. Ujutro jedem voće, ručak je u jedan i navečer pojedem vrlo malo, jogurt, malo sira i opet voće', rekao je predsjednik Mesić.

Premijer Ivo Sanader također vodi bitku s kilogramima. Najradije šeće, kaže, a prije je znao otići i na golf. I Radimiru Čačiću, predsjedniku HNS-a, kile konstantno idu gore - dolje.

'Mučim se s kontrolom težine osim na godišnjem odmoru gdje jedem normalno, ali skijam ili plivam sve to radim na jedan normalan način bez nekog stresa i gubim kile', otkrio je Radimir Čačić.

A onaj koji teško odoljeva slatkom je šef pravaša Ante Đapić. Kada je shvatio da se ne može popeti do petog kata, uslijedile su drastične promjene. Vježba tri puta na tjedan, a cilj mu je stati u konfekcijski broj 56.

Stres koji je sastavni dio njihovog posla ne ide im u prilog, no uz malo više vježbe i manje jela političari bi mogli stati na kraj problemima.

To zna i predsjednik Mesić, on zato pliva odlazi u saunu i igra golf. Predsjednik Sabora Luka Bebić šeće u prirodi ili vozi bnicikl, a Radimir Čačić pokušava što češće igrati tenis.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju