Neka mjesta u kućanstvu je teško održavati čistima, no u tome vam može pomoći izbjeljivač i malo vate. Provjerite kako se riješiti naslaga plijesni s fuga između pločica i prljavštine koja se skuplja na slavini

Kupaonica je mjesto održavanja higijene pa stoga mora biti uvijek čista. Ipak, neka je mjesta poput prostora oko slavine i fuga između pločica teško očistiti. To možete učiniti uz malo vate i izbjeljivača.

Loptice od vate natopite izbjeljivačem i pomoću ljepljive trake ih pričvrstite na fuge te ostavite da djeluju nekoliko sati. Kada ih skinete primijetit ćete kako je posao obavljen bez da ste uložili velike napore.

Događa li vam se da dugi nokti ostavljaju rupice na gumenim rukavicama za čišćenje kućanstva primijenite trik s vatom. Mjesto za prste napunite malim lopticama vate. To će produljiti vijek trajanja vaših rukavica.

Vlažne dječje maramice možete iskoristiti kada na brzinu morate očistiti ruke od neke prljavštine, a odlično će vam poslužiti i za poliranje površina u kupaonici. S dječjim maramicama možete odstraniti šminku, no neka vam to ne prijeđe u naviku jer lice treba potpunu njegu koja uključuje mlijeko i tonik za odstranjivanje šminke.

Ukoliko su vaše ruke umorne i suhe, a taj problem niste uspjeli riješiti uz pomoć kreme ili losiona isprobajte trik s vazelinom. Obilato ga nanesite na ruke prije spavanja i navucite pamučne rukavice kako ne bi zamastili posteljinu. Do jutra će vaše ruke biti meke.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju