Heidi Klum je glamuruznu odjeću i visoke potpetice zamijenila japankama i trapericama, a sve kako bi uživala u trudnoći i obiteljskim obavezama. Manekenka koja očekuje svoje četvrto dijete odlično se snalazi u ulozi majke

Heidi će modnu pisti i glamurozna događanja ponovo zamijeniti odlaskom u rodilište. Sa suprugom Sealom očekuje njihovo treće, a svoje četvrto dijete. Umjesto odlazaka na snimanja Heidi brine o svoje troje djece Leni, Henryju i Johanu.

Iz veze s Flaviom Briatoreom Heidi djevojčicu Leni, no brigu o njoj kao i o njihovo dvoje sinova, Johanu i Henryju vode ona i Seal.

Kako bi što lakše ispunila svoje obiteljske obaveze Klum je visoke potpetice zamijenila ravnim sandalama koje joj omogućuju da nesmetano trči za mališanima.

Seal i Heidi Klum presretni što će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana jer im je najveća želja bila imati veliku obitelj.

Manekenka koja je poznata kao jedan od anđela Victorie Secret na neko će vrijeme šetnju po modnoj pisti zamijeniti odlascima u dječje dućane i brigom o novom mališanu, a hoće li se i ovaj put vratiti na pistu samo osam tjedana nakon poroda i pokazati savršenu liniju pokazat će vrijeme...

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju