Outlet je magična riječ za sve šopingholičare. No, kako u mnoštvu krpica izabrati najpovoljnije i one koje vam najbolje pristaju? Donosimo vam savjete koji će vam omogućiti lakšu i jednostavniju kupovinu

Sve više ljudi za mjesto kupovine odabire outlete zbog povoljnih prihvatljivih cijena kvalitetne odjeće i obuće.

No prije odlaska u kupovinu dobro je znati nekoliko pravila koja će vam pomoći u odabiru odjevnih predmeta na mjestima gdje možete pronaći i do 70 posto sniženu robu.

Za razliku od manjih i specijaliziranih prodavaonica, u outletu ćete pronaći sve na jednom mjestu. Prije odlaska potrebno je odrediti iznos koji ste spremni potrošiti, jer ukoliko krenete s kupovinom svega što vam se svidi rezultat će biti veliki minus na računu.

Odaberite nekoliko klasičnih komada koje ćete u kombinaciji s ostalom odjećom iz ormara moći nositi nekoliko sezona. Odličan odabir su klasični crni kaput, traperice ravnog kroja te košulje u crnoj i bijeloj boji.

Ravne čizme, kvalitetne balerinke i crne cipele s visokom potpeticom također su odličan izbor jer ćete ih lako moći kombinirati s odjećom koju nosite.

U outletima je dostupna i odjeća s potpisom po sniženim i često izuzetno povoljnim cijenama pa si možete priuštiti i taj luksuz.

Prilikom kupovine radije odaberite klasične komade, pa neka jedan od izbora bude i žensko odijelo ili kostim koje ćete moći iskoristiti za poslovne i svečanije prilike.

Više u inMagazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju