Ne možete zaspati, muče vas promjene raspoloženja ili pak ciljano gubite kilograme? I to sve zbog mjesečevih mijena. Utječu li one stvarno na čovjeka?

Odavno je poznato kako mjesečeva energija ima veliki utjecaj na psiho-fiziološki život čovjeka. No jeste li znali da ih možete iskoristiti i u službi ljepote.

Postoje četiri osnovne mjesećeve mjene:
- dani mladog mjeseca koji su najbolji za čišćenje organizma i izlučivanje štetnih tvari te za manikuru i pedikuru. odlučite li u dane mladog mjeseca otići na frizuru bit ćete izuzetno zadovoljni rezultatom!

- razdoblje kada se mjesec puni je idealno za prikupljanje energije. U organizam je poželjno unositi zdravu hranu, izbjegavati slatkiše, a idealno je vrijeme za kozmetičke tretmane za pomlađivanje.

- dani punog mjeseca donose nemir, nesanicu i lošu koncentraciju, a pottrebno je izbjegavati medicinske zahvate jer rane teže zacjeljuju. ipak, idealni su za odlazak frizeru jer će boje nanesene na kosu biti trajnije.

- razdoblje kada se mjesec prazni je izrazito pozitivno razdoblje tijekom kojeg je organizam na vrhuncu energije. Dijete daju najbolje rezultate, a želite se riješiti dlaka na tijelu učinite to u ovom razdoblju.

Iskoristite ono što daje priroda i potražite mjesečeve mjene koje su označene u kalendaru!

Sudjelujte u stvaranju emisije Provjereno!

Ukoliko primjećujete da zbog punog mjeseca buljite u strop do zore ili vas možda izjeda nervoza i napetost, ili ste se pak odlučili isprobati mjesečevu dijetu i čudesno izgubili kilograme te osjećate snagu mjeseca na vlastitoj koži pozivamo vas da podijelite vlastita iskustva s nama.

Postanite dio ekipe i sudjelujte u stvaranju emisije Provjereno. Svoja iskustva pišite na provjereno@novatv.hr!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju