Željka Antunović ostavlja dojam snažne i odlučne žene, no tvrdi kako zna biti itekako blaga i otkriva koliko je spretna na plesnom podiju

Potpredsjednica hrvatskog Sabora i članica SDP-a Željka Antunović uživa u svom poslu, no njezina bi obitelj ipak bila sretnija kada bi se bavila nekim drugim poslom, a ne politikom.

Na pitanje je li normalno da unutar stranke ima više struja,Antunović odgovara potvrdno, no naglašava kako je stranka proteklih godina prošla kroz mnoge krize ali da će znati riješiti i ovu.

Željka Antunović također je dodala kako unutar stranke zagovara zajedništvo. 'Nisam nikad bila ničiji pijun, pa ne želim ni ubuduće.'

Na pitanje je li vođa kriv za narušeno zajedništvo odgovara kako je vođa odgovoran ukoliko između suradnika nešto ne štima.

Iako javnost stječe dojam da je Zoran Milanović eliminirao staru gardu, Antunović naglašava kako se tako ne osjeća te dodaje kako je ta 'garda' stvorila nova lica koja će održati kontinuitet i povjerenje građana.

Na pitanje jesu li žene u SDP-u zadovoljne te jesu li dovoljno na rukovodećim mjestima odgovara kako će biti zadovoljne kada omjer bude 50 posto žena, 50 posto muškaraca!

Iako ostavlja dojam jake i čvrste žene, Željka Antunović priznaje kako zna biti itekako blaga i kada je u pitanju i posao i kada je pitanju privatan život te dodaje kako bi njezina obitelj bila sretnija kad se ne bi bavila politikom.

'Podržavaju me, ali sigurno bi bili sretniji da se bavim nečim drugim, to su mi rekli bezbroj puta.'

Uvijek dotjerana i decentna Željka Antunović za koju mnogi kažu da izgleda poput djevojke naglašava:

'Kažu da je 80 posto opći dojam, a 20 posto sadržaj. Drugim riječima, ako sad dobro ispadnem vašim gledateljima, manje je važno sto sam govorila.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju