Victoria Beckham je priznala kako njezin brak s nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom odlično funkcionira te da se, bez obzira na zle jezike, u njegovom društvu još uvijek osjeća lijepo i seksi.

Posh je u razgovoru s Whoopi Goldberg u televizijskom showu 'The View' otkrila pikanterije iz zajedničkog života s Davidom.

Odjevena u sivu haljinu od kašmira iz svoje posljednje kolekcije koja je rasprodana Victoria je priznala kako se nakon deset godina braka uz svog supruga još uvijek osjeća odlično.

'Osjećam se seksi i uživam u Davidovom društvu. Znam da sam u njemu pronašla svoju srodnu dušu.', rekla je bivša pjevačica i modna dizajnerica.

Victoria Beckham se pokazala bez šminke

Posh je priznala i kako svaku večer odlazi u krevet s Davidom i oko toga se zaista trudi te kako ju smetaju natpisi da je u njihovoj vezi David zgodan frajer, a ona samo njegova smiješna žena.

Nisam nesigurna, iako mnogi misle kako se baš to krije iza mog ozbiljnog izgleda. Ne volim osobe koje žive samo da bi se smješkale s crvenih tepiha, rekla je Victoria.

Na pitanje zbog čega se nikada ne smiješi na fotografijama Victoria je priznala kako to nije svjesna gesta već jednostavno način na koji njezino lice pada.

'To sam jednostavno ja, takva sam.', rekla je Victoria.

Whoopi se osvrnula i na njezin uvijek savršen izgled na aerodromima. Dotjerana Posh koja je česta meta paparazza priznala je kako je tako odgojena.

'Iako sam uvijek dotjerana prilikom ulaska u avion, tamo se situacija mijenja. U torbi uvijek imam nešto udobnije, pidžamu ili trenirku koju odjenem čim avion uzleti.', rekla je.

Victoria koja je u sklopu njujorškog tjedna mode jučer predstavila svoju treću kolekciju pobrala je velike pohvale, a njezina nova linija je opisana kao hrabra i puno samopouzdanija od prethodne dvije. 

'U novoj kolekciji sam poštivala želje mušterija jer želim da znaju kako se na mene mogu osloniti, no i pomaknula sam granice.', rekla je Victoria.

Nova kolekcija obiluje bojama, hrabrijim rezovima i geometrijskim oblicima no ponovno je naišla na komentare modnih stručnjaka koji tvrde kako su savršeno odabrani materijali i odlični krojevi pretežak zadatak za početnika. Još uvijek su uvjereni kako iza njezine modne linije stoji netko drugi.

Iako su njezine haljine namijenjene mršavim i bogatim damama Posh je sretna što je ponovno postigla uspjeh. Sve haljine iz proljetne kolekcije su već prodane.

'Znam da sam bivša pjevačica i žena zgodnog nogometaša, no sretna sam što su ljudi ostavili predrasude iza sebe i pustili haljine da govore same za sebe.', rekla je Victoria. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju