Na doslovce 'visokoj nozi' gospođa Beckham napustila je talijansko tlo. Iako su je 15 cm visoke potpetice koštale ravnoteže, crveno crna boja na njima savršeno se slaže uz Davidov novi dres.Smjela Vicky opet je uspjela pridobiti pažnju.


U nevjerojatno visokim potpeticama Christiana Louboutina, Vicky je jedva održavajući ravnotežu stigla na aerodrom u pratnji sinova. Pridržavajući se za Romea i Davida koji su na sreću izbjegli mamin modni teror, pa su bili u mnogo ležernijem izdanju, Vicky je nekako uspjela dogurati do cilja.


Tako je gospođa Beckham u svom prepoznatljivom stilu napustila Italiju i otputovala u Los Angeles s djecom. No kako ništa nije slučajno u životu gospođe Beckham tako nije ni izbor čizmica u ovom slučaju. Crno crvene Louboutinke savršeno odgovaraju uz boje na novom Davidovom dresu.


Hoće li gospođa Beckham na ovaj način zadobiti naklonost talijana pokazat će vrijeme u svakom slučaju bilo kakav bod za nju od iznimne je važnosti. Posebice nakon štoju je bivša prijateljica Sheryl Cole javno 'oblatila'.

Pjevačica je naime izjavila kako se haljine iz Victorijine nove modne linije nikada neće naći u njenom ormaru, jer su napravljene za 40-godišnjakinje. Goru reklamu od ove Vicky nije mogla dobiti.


No poseban instinkt za preživljavanje pokazala je i u ovoj situaciji. Vicky je odlučila ostaviti dojam brižne majke i supruge, pa se tako za vrijeme boravka u Italiji posvetila isključivo suprugu brinući se za njegov udoban smještaj naredna tri mjeseca. A stigla je i na sinoćnju Davidovu 'debitantsku' utakmicu u Rimu.


' Naravno da mi teško pada odvojenost od obitelji, ali oni moraju biti situirani i nastaviti sa svojim životom', izjavio je nedavno igrač AC Milana otkrivši kako je pao i dogovor s voljenom koja će mu jednom do dva puta tjedno dolaziti u posjet.

Što to smjela Vicky sprema za Talijane doznat ćemo uskoro. No jedno je sigurno ona i dalje vjeruje u holivudski san.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju