Uvijek dotjerana Victoria Beckham ne propušta priliku pokazati posljednji model svojih sunčanih naočala. Bez tog modnog dodatka ne izlazi iz kuće bez obzira na vremenske prilike,

Gospođa Beckham koja se uspjela nametnuti kao sve važnije ime u svijetu mode vjeruje kako su naočale najvažniji modni dodatak koji žena uvijek mora imati uz sebe.

I dok sve više slavnih dama kupuje i nosi njezine haljine, Victoria i dalje smatra kako je sama sebi najbolja reklama te se redovito pojavljuje u svojim modelima. Kritizirana zbog premršavog tijela odgovorila je svima kako je ona potpuno zdrava, a da mršava mora biti kako bi što bolje prezentirala odjeću koju potpisuje.

Victoria ne želi pokazivati emocije u javnosti

Umorna Victoria sve teže prati svoj životni tempo

Paparazzi su je uhvatili na izlasku iz hotela u Los Angelesu, a lagano pognuta glava i lice prekriveno tamnim naočalama, njezina omiljena poza, otkrili su kako nije raspoložena za fotografiranje.

Osim naočala, kroz staklo automobila pokazala je i tetovažu na zapešću.

Victoria, kojoj mnogi zamjeraju da je prehladna osoba koja se nikada ne smije, ne želi promijeniti svoj imidž u javnosti.

'Trudit ću se biti stroga, želim ostaviti na životu predrasudu da sam ćudljiva krava', rekla je Victoria prilikom pojavljivanja u showu Američki idol.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju