Victoria Beckham ponovno je pokazala svoj neuništivi pomodni duh koji je nadjačao i najmanji tračak praktičnosti. Tako se na školskom sajmu svog sina Romea pojavila u kožnoj kombinaciji i vrtoglavim potpeticama

Victoria Beckham koristi svaku priliku kako bi prikazala svu raskoš svog prenapućenog ormara. Kako se prilike za fotografiranje na crvenom tepihu ne pružaju svaki dan, odlučila ga je prenijeti u školu svoga sina Romea. Tako se na školskom sajmu pojavila u kombinaciji vrijednoj oko 90 tisuća kuna.

Dok su ostali roditelji opušteno uživali u pamučnim majicama i hlačama, Posh je bila odjevena u trendovsku Balmainovu jaknu od 55 tisuća kuna te kožne hlače s potpisom DSquared čija cijena doseže brojku od gotovo 8 tisuća kuna.

Budući da Victoria priprema dizajniranje vlastite linije modnog rublja, više nije zaštitno lice modne kuće Armani čije je reklame krasile dvije sezone

Na nogama naravno nije imala tenisice, već štikle Yves Saint Laurent od 'svega' 4 tisuće kuna dok joj je ruku krasio zlatni sat Rolex od 25 vrtoglavih tisuća kuna.

Kožna jakna modne kuće Balmain apsolutni je hit sezone, jer zbog naglašenih ramena struk djeluje uži nego što ustvari čineći tako osobu koja je nosi znatno vitkijom.
Budući da nema veće modne ovisnice od gospođe Beckham, upravo je taj modni hit jedan od rijetkih odjevnih predmeta kojeg je u javnosti pokazala više puta.

Budući da Victoria priprema dizajniranje vlastite linije modnog rublja, više nije zaštitno lice modne kuće Armani čije je reklame krasile dvije sezone. Jednako tako, muško rublje iste modne marke više neće biti na njezinom suprugu Davidu, jer ga je Armani zamijenio mlađim Christanom Ronaldom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju