Koliko se čini novi hit posao među celebrityjima je pisanje. Nakon što je Nives Celzijus svojom 'Golom istinom' postala najčitanija spisateljica, svi su krenuli njezinim stopama, a zadnja u nizu je glumica Jelena Veljača, koja je predstavila svoj prvijenac…

'Mama vam je cijelo vrijeme lagala' , intrigantan je naslov knjige popularne glumice i zvijezde Jelene Veljače. Zbirka je to kolumni u kojima se glumica po uzoru na popularnu Carrie iz Seks i grada, osvrće na sve životne situacije u kojima se nađe.

Celebrityji su pisanje o sebi čini se prepoznali kao izvrstan izvor zarade.

Iako je po zanimanju glumica Jelena je odabrala pisanje kao ono čime se želi baviti. A upravo je pisanje u posljednje vrijeme postalo jako popularno, pa nas sa svih strana bombardiraju novo nikli, samo prozvani pisci. Čini se kako svatko može izdati knjigu, a kriterija više niti nema.

Jedna od naših najboljih glumica Nataša Janjić kaže kako bi njezina knjiga zasigurno bila bestesler. O zvijezdama se uvijek želi znati sve, a celebrityji su pisanje o sebi čini se, prepoznali kao izvrstan izvor zarade.

Pogledajte više u video prilogu!


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju