Slavna manekenka koja i u 52. godini dobija unosne ugovore, otkriva kako ne podnosi estetske zahvate, nikada nije koristila botoks, te što misli o svojim kolegicama koje se odlučuju na najneobičnije zahvate na licu i tijelu

- Upotrebljavam običnu kremu za lice, a umivam se hladnom vodom, odgovara Jerry Hall na pitanje kako se njeguje.

52. godišnja manekenka tvrdi kako nikada nije bila na nekom estetskom zahvatu, o svom se licu brine sama, kao i svojoj kosi za koju ponekad koristi kozmetiku koju sama napravi kod kuće.

Vrlo sam ponosna na svoje kćerke, jer su razumne i odgovorne, pa znam da nikada neće zalutati u drogu... Mislim, bile su u blizini Keitha Richardsa, pa sve znaju..., kaže Jerry

- Da, možda se to može činiti čudnim, ali kategorički sam protiv plastične kirurgije. Mislim da je to neprirodno, da ljude čini neprirodnima... sve to skupa je zastrašujuće. Kada promislim da se mast iz guze ubrizgava u usta...

Osim toga, mislim da žene u godinama moraju biti nešto punije, ne previše, ali doista, što je to veličina 0?!, kazala Jerry i dodala kako nikada ne bi koristila botoks.

Jerry Hall, dugogodišnja družica i životna partnerica Micka Jaggera, a ta je veza prekinuta prije nekoliko godina, upravo je snimila kampanju za Chanel.

- To je odličan osjećaj kada vas i u pedesetima zovu. To mi se sviđa kod starenja - osjećaj postignuća. Pomirena sam sa starenjem, jer mislim da je to prirodno, dakle sebe smatram normalnom, a ostale čudnima, kaže manekenka koja se iznimno ponosi sa svojim kćerkama Elizabeth i Georgijom May.

Elizabeth je odlična manekenka, a Georgia May je još na početku. Vrlo sam ponosna na njih, jer su razumne i odgovorne, pa znam da nikada neće zalutati u drogu... Mislim, bile su u blizini Keitha Richardsa, pa sve znaju...., zaključuje Jerry uz smijeh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju