Nakon gotovo 15 godina Sarah Jessica Parker i Hugh Grant zaigrali su ponovno u zajedničkom filmskom projektu. Britanski zavodnik i djevojka s Manhattana će potpomognuti prirodom pokušati spasiti brak

Hugh i Sarah glume bračni par Paula i Meryl Morgan koji suočeni s nezadovoljstvom zajedničkog života razmišlja o rastavi.

No, budući da postaju svjedoci ubojstva i mete ubojice oboje postaju zaštićeni svjedoci koji moraju nastaviti zajednički život te se iz užurbanog New Yorka preseliti u mirni Wyoming.

Život bez omiljenog im BlackBerryja uskoro uzima maha, a par ponovno otkriva stare strasti.

Zadovoljna i Continental imaju darove za vas!

Film dolazi u kina 14. siječnja, a mi vam darujemo dvije majice i 2x2 ulaznice za Moviplex gdje možete pogledati  urnebesnu komediju koja će vas podsjetiti zašto je Hugh Grant jedan od najšarmatnijih glumaca današnjice.

Odigrajte kviz na naslovnici i pričekajte objavu dobitnika!

 

 

Premijera u Hughovom zagrljaju

Na londonskoj premijeri filma 'Što je novo s Morganima' Sarah Jessica Parker pojavila se u uskoj ružičastoj haljini koja joj je zbog svog uskog kroja zadavala prilično briga te u cipelama Charlotte Olympia.

Sarah Jessica Parker je pokazala blizanke!

Najupečatljiviji modni dodatak Sarah Jessice Parker sigurno je bio čvrst zagrljaj Hugh Granta s kojim se na velikom platnu susrela nakon 1996. kada su zajedno glumili u filmu 'Ekstremne mjere'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju