Brooke Shileds otkrila je kako je bila djevica do 22. godine, jer joj se nije sviđalo kako izgleda. Zvijezda 'Plave lagune' izlazila je sa slavnim muškarcima od Johna F. Kennedyja Jr-a, Michaela Boltona..., no nije otkrila ime prvog muškarca

'Žao mi je što to nije bilo ranije'

'Nevinost sam izgubila u 22. godini i zbog toga mi je žao', kaže Brooke Shields glumica koja je slavu stekla u filmu 'Plava laguna' i 'Slatka mala'.

Te provokativne uloge koje su je učinile Lolitom modernog doba samo su bile uvertira za kampanju koju je snimila za Calvina Kleina uz koju se pojavio slogan 'Znate li što stoji između mene i mojih Calvin Klein traperica?Ništa!'

Nezadovoljna izgledom

Malo tko bi rekao da je Brooke bila nesigurna svojim izgledom, no danas 42. godišnja glumica ističe kako je bila poprilično nezadovoljna svojim tijelom, ali i pod pritiskom javnosti.

- Trebala sam se poseksati puno ranije, jer bih se bolje upoznala, a vjerojatno ne bih ni imala problema s težinom. Primjerice, dok sam studirala imala sam bar deset kilograma viška... sve je to povezano, pojasnila je glumica.

'Tražila sam ljubav'

U dobi od dvadeset godina Brooke je napisala autobiografiju 'On Your Own' u kojoj je napisala kako je voljan priznati svoje djevičanstvo, jer traži pravu ljubav.

Glumica je izlazila s mnogim slavnim i zgodnim muškarcima, od Johna Kennedyja mlađeg, Michaela Boltona, Andre Agassija za kojeg se i udala, Michaela Jacksona..., a danas je u braku s piscem Chrisom Henchyjem. Ipak, nije otkrila tko je imao tu čast da trajno promijeni njezinu 22. godinu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju