Populacija koja je nedavno opustošila Bootskove trgovine u potrazi za novim čudotvornim serumom protiv bora bile su djevojke u dvadesetim godinama. K tome, 34. godišnja Elen Rives, bivša supruga Franka Lamparda tvrdi kako je stara. Je li svijet poludio?

Imam 34 godine. Stara sam, buhuu...

Elen Rives bivša supruga Franka Lamparda nedavno je dala intervju u kojem je zavapila: 'Prekasno je za mene. Ja sam stara. Novine pišu kako imam 29., ali ja imam 34 godine'.

Jednoj od djevojaka koja je pomahnitalo jurila prema posljednjoj bočici dragocjene kreme kao da je riječ o svetom gralu, tek je 26 godina. I da, serum nije bio za njezinu mamu, nego za nju. Njoj je kaže, nužno potreban.

A osim nesretne Elen, imamo i one u kasnim dvadesetima koje su navodno opustošile trgovine britanskog lanca ljekarni Bootsa u potrazi za novim serumom protiv bora namijenjenom onome što pristojno zovemo zrela koža.

Jedna od njih koja je pomahnitalo jurila prema posljednjoj bočici dragocjene kreme kao da je riječ o svetom gralu tek je 26 godina. I da, serum nije bio za njezinu mamu, nego za nju. Njoj je kaže, nužno potreban.

Savršena Elle Macpherson

I na kraju imamo super manekenku Elle Macpherson koja uvijek rado priznaje svoj dob. Upitana što misli, koja je dob najljepša za jednu ženu, Elle je suvereno odgovorila: Upravo ova dob u kojoj ste sada. Svi se nalazimo na onom mjestu na kojem i trebamo biti. To je savršenost univerzuma.

Čudotvorni serum protiv bora koji stvarno djeluje

Zanimljivo i možda slučajno, ali baš je i Depeche Mode objavio novi album 'Sounds of the Universe'. Zvuči savršeno. No, je li univerzum doista savršen?

Jer ako djevojka od 26 godina silovito jure po bočicu čudotvornog seruma, što preostaje onima u tridesetima ili još gore u četrdesetima ili pedesetima? Je li život stvarno gotov, jeste li stari i broje li se bore na vašem licu kao znak potpune propasti? Je li s vama stvarno gotovo?

Kategorije bora i života

Uh, ta bora na čelu, bora smijalica, nedavno smo naučili i da postoji nekoliko različitih vrsta bora – reverzibilne, pa mimične, nasljedne…. Jesu li bore stvarno simptomi početka kraja?
Mnogo je pitanja, ali na svako pitanje postoji i odgovor.
Jer ako pogledate bolje, sve je doista stvar gledanja.

Uh, ta bora na čelu, bora smijalica, nedavno smo naučili i da postoji nekoliko različitih vrsta bora – reverzibilne, pa mimične, nasljedne… Jesu li bore stvarno simptomi početka kraja? Mnogo je pitanja, ali na svako pitanje postoji i odgovor. Jer ako pogledate bolje, sve je doista stvar gledanja.

Pogledajte svoj život u sadašnjosti, unatrag i unaprijed, bez obzira jeste li u dvadesetima, tridesetima ili četrdesetima, pedesetima… Postanite otporne, izgradite se i što je najvažnije prihvatite se, u cijelosti.

Da, ispod oka imate boru, ali vaša djevojčica uspješno je savladala prve sate rolanja i naučila je držati reket u ruci. Kada vas ujutro pogleda i kaže vam da je čuvate od babaroge, onda znate da ste na pravom mjestu.

Ljepota je u očima promatrača

Pa čak i kada odgurne tanjur sa špinatom jer ga ne podnosi, umrlja nove presvlake na kauču i počupa se s dječakom u vrtiću, znate da ste na pravom mjestu.

Ako je on kraj vas… odlično, jer ljepota je uvijek u očima promatrača. Znate da ako on ne vidi vašu boru, da ona vjerojatno ne postoji. Doista. Nema je. A takav čudotvorni serum nitko ne može nadmašiti.

No, ako on i nije kraj vas, nešto uvijek je. Kako kaže autorica izvrsnog dnevnika o starenju Linda Kelsey stvar je u prilagodbi i načinu na koji gledate stvari. Ništa još nije gotovo!

Savjeti koje smo pokupili usput

1. Naučite prihvatiti probleme kao izazove i na njih reagirajte akcijom, umjesto da ne napravite ništa i čekate da problem nestane sam od sebe.

2. Pokušajte promatrati svoja postignuća značajnijima od vaših promašaja. Svi smo neki put pali i promašili.

3. Mantrajte ovako: Ne možete uvijek kontrolirati okolnosti koje vas okružuju, ali možete kontrolirati vašom reakcijom na njih.

4. Svi trebamo prijatelje, oni su nova obitelj. To možda zvuči kao klišej, ali Lindi su pomogli u teškim trenucima nakon razvoda, tijekom bolesti u raznim situacijama…

5. Nije važno ako je vaš smisao za humor postao crn, a vi pomalo cinični. Važno je da ga imate.

6. Prošetajte: Linda kada je anksiozna i kada treba dobro promisliti o raznim problemima, odlazi u dugu, dugo šetnju koja zna potrajati i do dva sata.

7. O da, počastite se. Ovoga tjedna je Linda kupila haljinu boje limete, posjetila frizera i nazvala svog sina koji je na fakultetu. Rekla je: Sretna sam što imam 57 godina.

Zaključak za kraj...

A mi ćemo dodati zaključak i vratiti se na početak, jer i Depeche Mode sa svojim savršenim zvukovima univerzuma stiže u Zagreb. A nama je super što i mi i oni imamo točno toliko godina koliko imamo. To je savršen univerzum.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju