Brad Pitt i Angelina Jolie napokon su sami bez djece izašli na večeru u New Yorku. Iako su bili besprijekorno odjeveni, slika zlatnog holivudskog para nije bila savršena

Još uvijek zlatni par Hollywooda, čiji sjaj doduše već polako blijedi, Angelina i Brad počastili su se večerom u New Yorku. No, umjesto da bezbrižno uživaju u međusobnom društvu, par je izgledao pomalo sumorno i umorno.

Dok je Brad bio nervozan zbog okupljenih fotografa, Angelina je bila vrlo očito tužna i ozbiljna. Možda joj nedostaje njezinih šestero djece ili su problemi između dvoje bračnih partnera sve ozbiljniji.

Strastvena Angelina u ljutnji skida Brada

Možda Angelini nedostaje njezinih šestero djece ili su problemi između dvoje bračnih partnera sve ozbiljniji

Prije nekoliko dana obiteljska družina Jolie/Pitt bila u kazalištu na Broadwayu gdje su Zahara, Shiloh, Maddox i Pax gledali predstavu o savršenoj dadilji 'Mary Poppins'. Blizanci Vivienne i Knox su ipak ostali kod kuće, s vjerojatno jednako sjajnom guvernantom.

Brad i Angelina spremni za prekid

Angelina trenutno snima špijunski triler 'Salt' u kojem je odradila dio posla koji bi slobodno mogla odraditi njezina kaskaderska dublerica, no Angie je htjela pokazati kako ona nije samo lijepo lice sa crvenih tepiha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju