Brad Pitt i Angelina Jolie napokon su sami bez djece izašli na večeru u New Yorku. Iako su bili besprijekorno odjeveni, slika zlatnog holivudskog para nije bila savršena

Još uvijek zlatni par Hollywooda, čiji sjaj doduše već polako blijedi, Angelina i Brad počastili su se večerom u New Yorku. No, umjesto da bezbrižno uživaju u međusobnom društvu, par je izgledao pomalo sumorno i umorno.

Dok je Brad bio nervozan zbog okupljenih fotografa, Angelina je bila vrlo očito tužna i ozbiljna. Možda joj nedostaje njezinih šestero djece ili su problemi između dvoje bračnih partnera sve ozbiljniji.

Strastvena Angelina u ljutnji skida Brada

Možda Angelini nedostaje njezinih šestero djece ili su problemi između dvoje bračnih partnera sve ozbiljniji

Prije nekoliko dana obiteljska družina Jolie/Pitt bila u kazalištu na Broadwayu gdje su Zahara, Shiloh, Maddox i Pax gledali predstavu o savršenoj dadilji 'Mary Poppins'. Blizanci Vivienne i Knox su ipak ostali kod kuće, s vjerojatno jednako sjajnom guvernantom.

Brad i Angelina spremni za prekid

Angelina trenutno snima špijunski triler 'Salt' u kojem je odradila dio posla koji bi slobodno mogla odraditi njezina kaskaderska dublerica, no Angie je htjela pokazati kako ona nije samo lijepo lice sa crvenih tepiha.