Scarlett Johansson i Gwyneth Paltrow glumačke partnerice u filmu 'Iron Man 2' nisu uspjele ostvariti prijateljski odnos. Situacija na filmskom setu je vrlo napeta, a dvije glumice uopće ne razgovaraju. Gwyneth je navodno revoltirana i zbog svojih neatraktivnih kostima

Sjekira je otkopana i set filma 'Iron Man 2' ponekad nalikuje bojnom polju. Dobro, iako bi to bila pretjerivanje, činjenica je kako se dvije glavne glumice Gwyneth Paltrow i Scarlett Johansson ne podnose.

Gwyneth ne uspijeva sakriti revolt zbog seksi kostima koje nosi njezina kolegica Scarlett

Prema izvorima sa seta, Gwneth Paltrow nije nimalo oduševljena sa Scarlett Johansson.

- Jako je frustrirana zbog Scarlett. One dolaze iz potpuno različitih sredina, imaju različite stilove ponašanja i dva su svijeta. To nije nimalo sretno snimanje.

Gwyneth i Scarlett nikada nisu bile pretjerano bliske, pa se Gwyneth navodno poprilično razočarala kada je čula da je umjesto Emily Blunt ulogu dobila Scarlett.

Ipak, plavokosa se glumica ponaša profesionalno, no sa Scarlett nije uspjela stvoriti prijateljstvo.

Osim toga, Scarlett na snimanjima odijeva seksi kombinezone, dok Gwynethina uloga zahtjeva stroge poslovne kostime što je čini manje atraktivnom od filmske kolegice.

No, glumicu su uvjerili kako će pri kraju filma doći njezin trenutak te će se zabljesnuti u seksi izdanju. U svakom slučaju, dvije glumice, osim poslovnih dijaloga, razgovaraju vrlo malo ili nimalo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju