Nakon zgražavanja javnosti i upozoravanja pedijatara, Katie Holmes odlučila je otkriti razlog Surinog nošenja potpetica. No, izneseno obrazloženje teško će umiriti njezine kritičare

Nakon nebrojeno puno kritika na račun svojih roditeljskih odluka od kojih je najkontroverznija ona da trogodišnja Suri nosi potpetice, Katie Holmes odlučila je iznijeti svoje obrazloženje.

Modne kombinacije malene djevojčice često su neprimjerene vremenskim uvjetima

'Kao i svaka djevojčica i Suri se obožava igrati s mojim štiklama. To su ustvari plesne cipelice za djecu. Pronašla sam ih za nju u jednoj trgovini plesne opreme i ona ih obožava' otkrila je Katie.

Modne kombinacije malene djevojčice često neprimjerene vremenskim uvjetima, na kojima bi doduše mogle pozavidjeti i odrasle djevojke, obranila je razvijanjem slobodne volje djevojčice.

Suri Cruise iz štiklica uskočila u čizmice

Pedijatri su upozoravali na opasnost nošenja neprimjerene obuće u toj dobi kada tijelo brzo raste, jer je razvoj tetive neusaglašen s razvojem ostalih dijelova tijela te bi mogao predstavljati ozbiljniji zdravstveni problem u kasnijoj dobi.

Suri nikada ne nosi istu odjeću

Kod malene Suri mnogi su se oglasili ne samo po pitanju odjeće vrijednosti preko 15 milijuna kuna, već i zbog redovito korištenja šminke poput sjajila, rumenila i laka za nokte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju