29-godišnja Lisa Connele boluje od tumora na mozgu, preostaje joj tek nekoliko mjeseci života, no ona se planira podvrgnuti nizu plastičnih operacija jer želi umrijeti poput filmske zvijezde. 200 000 kuna Lisa će potrošiti kako bi izgledala poput Demi Moore.

Liposukcija, ugradnja silikona u grudi, podizanje obrva, nekoliko operacije kože i izbjeljivanje zubi. Pred Lisom je potpuni make over, niz operacija koje će joj priskrbiti izgled Demi Moore.

Liposukcija, ugradnja silikona u grudi, podizanje obrva, nekoliko operacije kože i izbjeljivanje zubi. Pred Lisom je potpuni make over, niz operacija koje će joj priskrbiti izgled Demi Moore. Novac za potpuni make over priskrbila joj je majka, iako je ušteđevinu od čak 200 tisuća kuna čuvala za kćerkino svadbeno slavlje, Angela će ispuniti posljednju Lisinu želju.

'Uistinu ne želim da Lisa prolazi kroz sve to, ona je prelijepa i operacije joj nisu potrebne. Bilo mi je teško prihvatiti njenu želju no ona je moja kćer i želim joj omogućiti sreću barem u ovom peridou koji joj je preostao od života', izjavila je Lisina majka.

'Oduvijek sam željela izgledati kao Demi Moore i takva želim i umrijeti', tvrdi Lisa koja nije naišla na podršku okoline, brojni poznanici ne odobravaju njenu odluku. Lisa je uvjerena kako će joj to uljepšati posljednje mjesece života.

Mlada je Britanka u 27 godini saznala kako boluje od teškog tumora mozga koji nije moguće izliječiti. Stražna dijagnoza utvrđena je nakon što je Lisa pobacila, uslijedile su strašne glavobolje i sljepilo na lijevom oku. U početku se nije mirila s teškom bolešću pa se čak pokušala ubiti.

Sada samo želi umrijeti lijepa i zadovoljna, a osim toga namjerava prije smrti sakupiti milijun funti za zakladu borbe protiv raka.

'Ako u tomu uspijem umrijet ću kao sretna žena. Sretna i zadovoljna', izjavila je Lisa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju