Mislili smo kako je Madonna – kameleonka prvakinja u preobrazbi, no najnovija istraživanja pokazuju kako prosječna Britanka tokom života čak 26 puta mijenja svoj izgled do neprepoznatljivosti. Do koje brojke ste vi dogurale?


Polovica žena na drastičnu promjenu frizure odlučuje se nakon prekida, čak 37 posto njih promjenom boje kose pokušava spasiti vezu.

56 posto Britanki svake dvije godine donosi odluku o potpunoj preobrazbi u izgledu. Razloge za taj podvig koji, da se razumijemo iziskuje i vremena i novca ali i hrabrosti, pronalaze u želji da budu u trendu, ali i da potvrde svoj status u poslu i u ljubavnoj vezi.

Bilo da mijenjaju frizuru ili čiste do temelja stari ormar puneći ga novim trendi komadima odjeće, vjerujte ne rade to žene zbog hira, takvi potezi naprosto im podižu samopouzdanje, pokazuju najnovija istraživanja. No ne obeshrabrujte se mijenjanje izgleda ima veze s godinama i s iskustvom.

Nisu li najbolji dokaz tomu Victoria Beckham i Katie Holmes koje kako su starije sve bolje i bolje izgledaju, da zlobnici bi mogli reći, kako i ne bi kada imaju hrpu love, ali one naočigled same plutaju u modnim vodama I nerijetko postavljaju trendove svojim stilom.

'Dobrim izgledom na pola ste puta do uspjeha na poslu, kod kuće i u ljubavnoj vezi’, tvrdi psihologinja Corinne Sweet .

Polovica žena na drastičnu promjenu frizure odlučuje se nakon prekida, čak 37 posto njih promjenom boje kose pokušava spasiti vezu.

'Ljepota je uistinu važna, osjećati se dobro u vlastitoj koži istodobno znači i uspjeh, naravno da smo sretniji kada dobro izgledamo. Dobrim izgledom na pola ste puta do uspjeha na poslu, kod kuće i u ljubavnoj vezi’, tvrdi psihologinja Corinne Sweet .

Nije tajna da smo postali društvo opsjednuto zvijezdama , pa stoga ne čudi podatak kako čak petina žena mijenja svoj izgled po uzoru na svoje zvijezdane ikone. One žele izgledati poput Kylie, Victorie ili pak Gwyneth Paltrow.

Mi savjetujemo; ne pretjerujte! Naravno, ako vas čini sretnijima priuštite si novo sjajilo za usnice ili novi par čizmica, ali razmislite dobro želite li bankrotirati zbog novih krpica. A što se tiče vaših idola zvijezda, zar uistinu želite koračati svijetom poput nečijeg klona?!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju