U doba kada ljudi koriste internet kako bi ostali u kontaktu s prijateljima ili pronašli partnere, tridesetpetogodišnjakinje koriste ga kako bi špijunirale svoje partnere. Koristeći se njihovim lozinkama paranoične žene kontroliraju s kim se njihove jače polovice druže i imaju li afere


U istraživanju koje je obuhvatilo više od tisuću muškaraca i žena otkriveno je kako 25% žena surfa po društvenim stranicama koje koriste njihovi partneri kako bi doznale s kime se druže i komuniciraju.

Žene su bez ustručavanja priznale kako koriste lozinke partnera kako bi ušle na stranice i provjerile kontaktiraju li oni s bivšim djevojkama te imaju li kakvu aferu.

Žene su bez ustručavanja priznale kako koriste lozinke partnera kako bi ušle na stranice i provjerile kontaktiraju li oni s bivšim djevojkama te imaju li kakvu aferu. Istraživanje koje je provela Virgin Media pokazalo je kako se 88% populacije koristi internetom svakodnevno, te da su žene te koje ga koriste kako bi špijunirale partnere i to dva puta više od muškaraca.

Izgleda kako su najviše paranoične žene u dobi do 35 godina. Čak 64% njih je priznalo kako provjeravaju stranice po kojima surfaju njihovi partneri. Za razliku od žena ovakvim se poslom  bavi samo 16% muškaraca.

Dvadesetrogodišnjakinja koja je sudjelovala  u istraživanju priznala je kako je provjerila s kim se njezin dečko druži na Facebooko te saznala kako je u kontaktu s tri bivše djevojke, a s jednom se redovito sastaje bez njezinog znanja. Njezino malo internet špijuniranje dalo joj je dovoljno materijala za prekid veze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju