Žene su odlučne u namjeri da dokažu kako je, kada je u pitanju skidanje u toples, to najnormalnija stvar kao i kod muškaraca. Pripadnice ljepšeg spola u toplesu prosvjedovale su na već tradicionalnom prosvjedu u Americi

Želja im je podsjetiti da žene golih grudiju imaju isto pravo boraviti u javnosti kao i muškarci.

Razgoličeni muški torzo je ista stvar kao i gole ženske grudi poruka je prosvjeda koji su održani u sedam gradova diljem Amerike.

Najveći šok gole prosvjednice su izazvale među posjetiteljima u njujorškom Central Parku, no u tom gradu nije protuzakonito biti u toplesu pa policija nije intervenirala.

Sudionici prosvjeda skupljali su potpise za peticiju koju će dostaviti američkome Kongresu. Zahtjevaju donošenje slobodnijih zakona po pitanju golotinje.

I dok se u Americi prosvjeduje Francuska se sve više odriče toplesa. Kupanje i sunčanje u njemu je zabranjeno na svim javnim bazenima te nekim poznatim kupalištima.

I dok je ta zemlja nekada bila poznata po damama u toplesu, među kojima je bila i sadašnja prva dama carla Bruni, pripadnice mladih generacija sve više izbjegavaju sunčanje bez gornjeg dijela kostima.
Na skidanje se odlučuju sve rijeđe.