Žene su odlučne u namjeri da dokažu kako je, kada je u pitanju skidanje u toples, to najnormalnija stvar kao i kod muškaraca. Pripadnice ljepšeg spola u toplesu prosvjedovale su na već tradicionalnom prosvjedu u Americi

Želja im je podsjetiti da žene golih grudiju imaju isto pravo boraviti u javnosti kao i muškarci.

Razgoličeni muški torzo je ista stvar kao i gole ženske grudi poruka je prosvjeda koji su održani u sedam gradova diljem Amerike.

Najveći šok gole prosvjednice su izazvale među posjetiteljima u njujorškom Central Parku, no u tom gradu nije protuzakonito biti u toplesu pa policija nije intervenirala.

Sudionici prosvjeda skupljali su potpise za peticiju koju će dostaviti američkome Kongresu. Zahtjevaju donošenje slobodnijih zakona po pitanju golotinje.

I dok se u Americi prosvjeduje Francuska se sve više odriče toplesa. Kupanje i sunčanje u njemu je zabranjeno na svim javnim bazenima te nekim poznatim kupalištima.

I dok je ta zemlja nekada bila poznata po damama u toplesu, među kojima je bila i sadašnja prva dama carla Bruni, pripadnice mladih generacija sve više izbjegavaju sunčanje bez gornjeg dijela kostima.
Na skidanje se odlučuju sve rijeđe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju