Na tržište je stigla potpuno nova metoda mršavljenja koja ne uključuje izgladnjivanje. Naime, ovim se načinom mršavljenja ne odričete obroka, već je jedini trik vježbanje u odijelu koje izgleda smiješno.

Mislili ste kako nakon uživanja u u kusnim obrocima  nije moguće skinuti nakupljene kilograme za samo pola sata? Sestre Ivana i Marija Husar te Zlatan Zuhrić Zuhra isprobali su novi način mršavljenja, koji uključuje vježbanje u odijelu.

'Danas počinjem vježbati i odlučio sam da će Brad Pitt biti mala beba za mene. Bliži mi se labuđi pjev, klimakterij, i volio bih u njega uči s pločicama, a pofarbat ću i kosu', otkrio je svoje opasne planove Zlatan Zuhrić Zuhra.

Uz ovaj način mršavljenja možete jesti pet puta dnevno, ali morate i vježbati

Ivana Husar priznala je kako je oduvijek imala kilažu koja je varirala, dok je njezina sestra Marija, otkrila kako je isprobala mnoge dijete te zaključila je kako bez znojenja nema rezultata.

Uz novu metodu mršavljenja znojenja će itekako biti. Postupak je vrlo jednostavan. Nakon što odjenete odijelo koje jako podsjeća na ronilačko odaberete spravu i vježbate.

'Nema dijeta, jedete pet puta dnevno, znači cilj ovog načina mršavljenja je da jedete. Na neoprensko odijelo u kojem vježbate se priključe cijevi. Jedna cijev izvlači zrak te stvara potpuni vakuum između vas i odijela, dok druga pomaže pri mršavljenju tako da izvlači krv u problematične dijelove tijela.', objasnila nam je Dragana Babić.

Zvijezde koje su odlučile isprobati novi način vježbanja koji garantira brže skidanje kilograma nisu imale problema prilikom odabira odijela svoje veličine. Svi osim Zuhre koji se našalio kako veličine nisu realne!

Više u inMagazinu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju