Gigi Hadid bila je mamac za poglede na dodjeli nagrada za Glamourovu ženu godine u New Yorku, tijekom koje je nosila čipkastu haljinu do poda u boji šampanjca

Galerija Gigi Hadid - 6 Gigi Hadid - 2 Gigi Hadid - 3 +2 Gigi Hadid - 1
Jelena Hadid
poznatija pod nadimkom Gigi jedna je od sretnih dama koje su dobile nagradu za ženu godine 2017. od magazina Glamour.

Gigi Hadid bila je mamac za poglede u dugoj čipkastoj haljini Zuhaira Murada iz prošlogododišnje jesenske kolekcije u boji šampanjca.

Za odlazak na dodjelu u New Yorku lijepa manekenka odabrala je prozirnu haljinu do poda od čipke u boji šampanjca koja se privila uz njenu figuru poput druge kože.

Točnije odabrala je model iz prošlogodišnje jesenske kolekcije Zuhaira Murada, te ga sparila sa štiklama u istoj nijansi.

Zbog uskog i dugog kroja haljine, Zuhairova haljina stvarala je probleme u kretanju zgodnoj manekenki, te je u jednom trenutku skoro pala.

Srećom uz nju je bila njezina sestra Bella, uz koju se stalno oslanjala , a koja je za ovu priliku blistala u praktičnijoj odjevnoj kombinaciji, odnosno ženskom odijelu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što su za izbor Žene godine 2017. odabrale Gigi i Bella Hadid. Gigi Hadid - 4 Bella i Gigi Hadid u New Yorku uoči dodjele za Ženu godine (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju