Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe otvorili su Međunarodni sajam turizma FITUR koji se održava u Madridu

Galerija Kraljica Letizia na otvaranju sajma u Madridu Letizia i Felipe na otvaranju sajma Kraljica Letizia na otvaranju sajma u Madridu +1 Letizia i Felipe na otvaranju sajma Spajanje povoljnih i skupih komada ili dodataka jedan je od zaštitnih znakova stila kraljice Letizije.

Ovoj dami nikada nije ispod časti nositi odjeću komercijalnih modnih brendova poput Manga ili Zare i uvijek ih rado promovira jer su u pitanju brendovi iz njezine zemlje.
Kraljica Letizia na otvaranju sajma u Madridu Kraljica Letizia na otvaranju sajma u Madridu (Foto: Getty Images)
Tako se na otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Madridu Letizia pojavila u vrlo jednostavnom izdanju koje je nadopunila jednim modnim dodatkom iz Manga.

Radi se o efektnim naušnicama zlatne boje u obliku roga koje se u online outletu ovog brenda prodaju za 29 kuna. Kraljica je odjenula elegantne crne hlače ravnog kroja i bijelu bluzu, a kombinaciju je zaokružila dvobojnim kratkim kaputom brenda Hugo Boss i salonkama španjolskog brenda Uterque ukrašenim zakovicama.
Letizia je nosila naušnice brenda Mango (Mango Outlet, 29 kn) Letizia je nosila naušnice brenda Mango (Mango Outlet, 29 kn) Foto: Getty Images/Mango


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju