Što još nije rečeno o stilu Francuskinja? Nema puno toga, a zaključak je na kraju gotovo uvijek isti. Francuskinje su rođene s talentom za odijevanje i od njih se uvijek može naučiti nešto novo.

Današnja lekcija odnosi se na bijele široke košulje koje su nezaobilazan dio njihovih ormara već godinama.

Bilo da se radi o Jeanne Damas, Brigitte Bardon ili Jane Birkin... jedan je način nošenja široke bijele košulje. Trik je u gumbima koji su otkopčani do točno određene točke, tako da je vrat uvijek izložen.

Scena iz serije Emily u Parizu Krajnje nepraktične? Francuskinje ocijenile kombinacije iz serije "Emily u Parizu"

Louise Follain Très chic! Najpopularniji tipovi šiški po izboru Francuskinja

Možda zvuči jednostavno, ali važno je napomenuti da je bitno zaustaviti otkopčavanje na točno određenom mjestu kako cijela kombinacija ne bi prešla granicu dobrog ukusa.

Francuskinje su tu nepogrešive. To je element u odijevanju koji su dovele do savršenstva. Sve na kraju izgleda kao da u kombinaciju nikakav trud nije uložen, a ona je savršena.

Dugi kaputi nezaobilazni su dio zimskih kombinacija Francuskinja Maksimalna elegancija: 10 dugih kaputa po uzoru na šik Francuskinje

Jeanne Damas Odobrile kraljice stila: 10 odjevnih komada bez kojih Francuskinje ne mogu zamisliti zimu

Jednostavno je, ali mnogi ipak griješe, a Francuskinje su te koje uvijek znaju gdje povući granicu, odnosno zaustaviti otkopčavanje.

I kao i uvijek, bez previše napora izgledaju lijepo i ženstveno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju