Jedan od najseksi muških likova iz kultnog 'Seksa i grada“ bez sumnje je Samanthin dečko Smith Jerrod. Lik plavokosog ljepotana inspiriran je stvarnim muškarcem koji je u međuvremenu postao slavni glumac

Glumac Jason Lewis svjetsku slavu stekao je kao zgodni Smith Jerrod u seriji "Seks i grad". Smith je bio u ljubavnoj vezi sa Samanthom Jones koja mu je pomogla da ostvari svoj san te da karijeru modela razvije u karijeru glumca. I nije slučajnost da se oko lika Smitha Jerroda razvila takva priča.

Naime, lik plavokosog ljepotana inspiriran je stvarnim muškarcem, i to poznatim glumcem Travisom Fimmelom, zvijezdom serije "Vikinzi". U vrijeme snimanja "Seksa i grada" Fimmel je bio mladi model koji je reklamirao donje rublje Kalvin Clein, ali stremio je glumačkoj karijeri.

Zgodniji mi je:

glasova:


Zanimljiva je slučajnost i da je Smith Jerrod u "Seksu i gradu" dobio ulogu vikinga u filmu, a Travis Fimmel sada igra glavnog vikinga u istoimenoj seriji.Kada se pogledaju fotografije dvaju glumaca, fizička sličnost potpuno je očita. Koji je vama zgodniji?
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju