Među poznatim licima koja su došla u Los Angeles na Academy Museum Gala, jedan od najvažnijih događa u svijetu filmske umjetnosti, posebno se istaknula britanska glumica Lily Collins.

Galerija Lily Collins na Academy Museum Gala Lily Collins na Academy Museum Gala Lily Collins na Academy Museum Gala +4 Christian Louboutin sandale s vrtoglavo visokom platformom i potpeticom.

Lily je za ovu prigodu odabrala zaista kreativnu modnu kombinaciju koja ne može proći nezamijećeno.

Zvijezda omiljene serije Emily u Parizu, na crvenom tepihu je prošetala u kombinaciji koja izgleda kao da je sišla sa seta serije, a najviše je pogleda privlačila voluminozna suknja s dubokim prorezom koji je istaknuo njezine noge.

Lily je na svečanost došla sa svojim suprugom Charliejem McDowellom, u ženstvenoj kombinaciji koja se sastojala od široke, svilene Diorove suknje s cvjetnim motivima u crvenoj i smeđoj boji te crnog čipkastog topa ispod kojega se nazirao grudnjak bez žice.

Lily Collins na Academy Museum Gala Lily je na svečanost došla sa svojim suprugom Charliejem McDowellom (Foto: Profimedia)

Točka na i ovog kreativnog modnog ansambla, zasigurno su mrežaste čarape i Christian Louboutin sandale s vrtoglavo visokom platformom i potpeticom. Čipka, svila, mrežica i crna boja, stvorili su pomalo gotički dojam koji glumici odlično stoji. 

Osim visokih platformi i mrežastih čarapa, posebno je efektna bila ženstvena mašta u struku te pomno odabrani nakit, od kojega su do izražaja dolazile ružičaste naušnice u obliku kapljica te Cartierovo prstenje.

Top ili flop? Ovo su modne kombinacije treće sezone "Emily u Parizu" Emily u Parizu - 7 Emily u Parizu - 2 Emily u Parizu - 3 +6 Emily u Parizu - 4

Modni odabiri omiljene Emily, predmet su rasprava već nekoliko sezona, a izgleda da se ovog puta i sama glumica inspirirala likom kojega je utjelovila.

Lily Collins na Academy Museum Gala Lily Collins na Academy Museum Gala u kreativnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju