Treba vam vikend pun sebe i uživanja? Za to će se pobrinuti Limona.

Jedinstvena receptura limunade koja pruža prave hedonističke užitke!

Limona je nastala mješavinom limuna i limete u kome je dodatna snaga prirodnog okusa pojačana njihovom pulpom. Potpuno prirodna, bez umjetnih boja, aditiva i jedina nisko gazirana limunada na tržištu, najvišu kvalitetu voćnog soka održava u posebno dizajniranoj boci s navojnim čepom koji omogućuje očuvanje superiorne kvalitete.

Prirodne arome Limona čuva kroz cijeli proces proizvodnje u kojem se pažljivo prerađuju najkvalitetniji limuni sa Mediterana i limete podrijetlom iz Južne Amerike.

Limona vas vodi na vikend pun sebe i uživanja u Rimskim termama pod stručnim vodstvom fitness instruktora Marija Valentića.

Jednom kad probate Limonu, ona uvijek (p)ostaje vaš prvi izbor, jednostavno puna sebe!

Osim jedinstvenog prirodnog okusa, Limona vas vodi na vikend pun sebe i uživanja u Rimskim termama pod stručnim vodstvom fitness instruktora Marija Valentića. Po uzoru na novi svjetski trend tzv. zdravi hedonizam, uživajte u kombinacijama različitih aktivnosti u prirodi i opuštajućem odmoru u saunama, termalnoj vodi i ukusnoj zdravoj hrani, te svakako i Limoni.

Jutra su rezervirana za vježbanje i rekreaciju u prirodi, a večeri za hedonističko uživanje te partyju uz živu glazbu. Mario Valentić pobrinut će se za vikend proveden u dobrom balansu vježbe i opuštanja, a Limona će vam praviti društvo dok se relaksirate u ljekovitoj vodi, saunama, tretmanima i ostalim specijalitetima iznenađenja.

Što trebate učiniti kako bi vas Limona odvela na vikend pun sebe u Rimskim termama u društvu Marija Valentića?! Saznajte na Facebook stranicama Limone.

Pogledajte sve o prijavi za vikend i provjerite pravila natječaja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju