Novost je u nadolazećoj kolekciji odabir sjajnih tkanina koje se pojavljuju u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je LINK by Ogi Antunac ove sezone malo više zabljesnuo.

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21, brend LINK by Ogi Antunac lansirao je kampanju i look book koji prati kolekciju.

Nova kolekcija bazirana je na crnoj gužvanoj ekokoži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika mi je želja bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju. Ta tkanina oduvijek mi je upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back, ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva:

Kao novost javlja se i odabir sjajnih tkanina koje se pojavljuju u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je LINK ove sezone malo više zabljesnuo. Ako je suditi po tkaninama, čekaju nas sjajnija vremena.

Kolekcija Link by Ogi Antunac - 8 Ogi Antunac: Svjetski uspjeh pred domaćom dizajnericom

Kao i svake sezone do sada, LINK by Ogi Antunac razvio je svoje printove, pa su i ovaj put dobili uvijek nove, a autorske tkanine, po čemu su već postali prepoznatljivi i klijentima, a nova kolekcija spremna je za prodaju na inozemnom tržištu; prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno SAD i London u veljači.

Najdraži dio kolekcije su naravno jakne, koje su moja posebna strast, time se posebno može igrati u zimskoj sezoni. Po zimi si dajem više oduška u jaknama, kojima se svake sezone i naši kupci vesele, ističe Ogi.

Photo: Maja Kljajić
Model: Ingrid Nikolić/Relatum
Styling: Iva Gradišer
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Make up: Mirta Pejić


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju