U posjedu smo ekskluzivnog materijala, pisma što ga je Lino uputio roditeljima. Brzo kliknite i prvi doznajte što im je Lino napisao.

Dragi mama i tata,

djeca vam prvi put kreću u školu ili se, pak, vraćaju u poznate školske klupe, a vi imate osjećaj da ćete "odlijepiti" od brige? Baš zato sam vam pripremio nešto što će vam olakšati brigu i muke. Zabavni Lino Viber stickeri svidjet će se i vama i vašim klincima pa možete biti sigurni da će vam odgovoriti na svaku poruku.

Znam i da se vi rado dopisujete, posebice s drugim mamama i tatama, pa će moji Lino Viber stickeri poslužiti i za komunikaciju s njima. Kad ste zabrinuti, kad vas klinci gnjave, kad se napokon opustite ili imate vremena za kavu… Za svaku situaciju imam prigodan Lino Viber sticker. Kliknite ovdje i preuzmite ih na svoj mobitel!

Već vidim da će ovaj "Ne brundaj" biti vaš najdraži, posebice kad šaljete poruku djeci. Za kraj vam poručujem da ne budete bebe, jer sve je to škola i vidjet ćete da će vaši prvašići brzo zavoljeti školu, a stariji će se opet naviknuti na učenje i dizanje ujutro.

P.S. Kliknite ovdje i preuzmite Lino Viber stickere!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju