Nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane

Galerija Zaks - 23Srebrne naušnice, konavoke, zlatarne Zaks Srebrni splitski privjesak i naušnice, zlatarne Zaks Srebrne naušnice, rećine, sa koraljima, zlatarne Zak +20 Srebrne manžete iz linije botuni, Zaks, redovna cijena 510 kn, s popustom 225 kn (2)

04.prosinca 2017. - Tradicijski nakit izrađen od zlata i srebra već je dulje vrijeme hit poklon, a uoči blagdana sada se u kratkotrajnoj akciji zlatarnica ZAKS, zajedno sa gotovo cjelokupnim asortimanom, može kupiti po 50% nižim cijenama.

Među mnoštvom modnih dodataka oblikovanih u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom najtraženiji je nakit iz linije botuni, a za njima ne zaostaju konavoski ukrasi - sa sada već itekako upotpunjenom linijom proizvoda - te rećine, najljepše tradicijske naušnice naše zemlje,

Naime, kao originalan dar ali i suvenir trajne vrijednosti tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

Zlatarnice Zaks ponosno čuvaju i nastavljaju hrvatsku kulturu i tradiciju, a svake godine kreiraju i nove linije tradicijskog nakita. Isključivo u plemenitim kovinama trajne vrijednosti, zlatu i srebru, izrađuju se replike i interpretacije hrvatskog tradicijskog nakita, ali i potpuno nove izvedbe temeljene na hrvatskoj kulturno-povijesnoj i etnografskoj baštini.

Stoga, planirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme i svoje najmilije razveselite darom trajne vrijednosti!

Cjelokupnu kolekciju potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do 10.12.2017. ostvarite sljedeće pogodnosti: do 50% popusta na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata.

Više o informacija o tradicijskom nakitu potražite na web stranici: www.zaks.hr
Popis ZAKS poslovnica potražite ovdje.

 

Srebrni splitski privjesak i naušnice, zlatarne Zaks Srebrni splitski privjesak i naušnice, zlatarne Zaks

Srebrne naušnice, rećine, sa koraljima, zlatarne Zak Srebrne naušnice, rećine, sa koraljima, zlatarne Zak

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju