Nova trgovina Liu Jo otvorena je u zagrebačkom Arena Centra, a okupljenima je na otvorenju predstavljena aktualna kolekcija za jesen/zimu 2017

Liu Jo savršeno kombinira eleganciju i ženstveni look koji je upotpunjen bezvremenskim detaljima. Upravo takvim stilom u potpunosti odiše i nova trgovina Liu Jo otvorena u zagrebačkom Arena Centru.

Okupljenima je uz svečanu notu predstavljena aktualna kolekcija za jesen/zimu 2017. koja se savršeno uklopila u minimalistički uređen interijer nove modne destinacije koja će zasigurno prirasti srcu mnogih zagrebačkih fashionistica.

Aktualna kolekcija Liu Jo za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu

Aktualna kolekcija Liu Jo za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala naglasak je stavljen na MUST HAVE jakne obogaćene krznom u boji. Osim jakni, kolekcija obiluje atraktivnim puloverima, haljinama i elegantnim torbama.

Liu Jo store pročišćenim i vrhunskim dizajnom prati duh brenda koji je prepoznatljiv po svom ženstvenom i posebnom dizajnu. Zlatna boja u kombinaciji s bijelom čini prostor otvorenim i prozračnim te stvara ugodnu atmosferu za shopping u devedeset kvadrata čistog modnog užitka. Dizajn storea savršeno prati harmoniju između kvalitete materijala i besprijekornog stila brenda kroz odabir stilskih elemenata i modernih boja stvarajući novu idealnu šoping-oazu u Arena Centru, treću u Hrvatskoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju