Što je primjeren dress code za gošću na svadbi? Haljina koju je Liz Krueger odjenula mnogi nazivaju potpuno neprimjerenom

Fitness trenerica i nutricionistica Liz Krueger postala je epicentar internetske rasprave zahvaljujući odabiru haljine za vjenčanje svoje prijateljice. Odjenula je usku mini haljinu u bež i pastelnim tonovima, a nakon vjenčanja priznala je kako je zbog toga doživjela neugodna iskustva s drugim gostima.

Liz Krueger postala je epicentar internetske rasprave zahvaljujući odabiru haljine za vjenčanje svoje prijateljice.

Da sam barem znala da će odabir ovakve haljine na dan kada je vani bilo 33 Celzijevih stupnjeva značiti da će žene biti izravno bezobrazne prema meni. Polile su me pivom. Samo jedan od mnogih znakova ljubaznosti koje sam iskusila te večeri. Da, to se dogodilo.

Sva sreća da imam debelu kožu, dobre prijatelje i supruga uz sebe, znam se nasmijati stvarima i ne uzimam ih k srcu. I odrasli ljudi mogu biti bully. Bez obzira na sve, sjajno smo se zabavili i nikakvi komentari i pogledi žena nisu me mogli oneraspoložiti, napisala je na Instagramu uz fotografiju spomenute haljine.

 

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on

Nije dugo trebalo da sa svih strana krenu pljuštati komentari. Kritičari smatraju da je haljina primjerena za klub, a ne za vjenčanje i da je previše oskudna. Zgrožena sam haljinom, totalno neprimjerena, mislim da je željela staviti sebe u prvi plan i ukrasti pažnju mladenki, jedna je u nizu negativnih reakcija.

S druge strane, mnogi korisnici društvenih mreža brane njezin modni odabir. Osobno ne mislim da je haljina prikladna za svadbu. Bez obzira na to, ne smatram da mi moje osobno mišljenje o haljini daje dozvolu da teroriziram ženu koja je nosi. Ajmo biti iskreni, druge žene vjerojatno su bile ljubomorne zato što ona izgleda ovako dobro u haljini, napisala je jedna korisnica Facebooka dok je druga zaključila kako je ponašanje gošći puno gore od odabira oskudne haljine.

Mislite li da je haljina bila primjerena za gošću na svadbi?

glasova:

 

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on

Nakon brojnih pozitivnih reakcija na njezinu priču Liz je odlučila pokrenuti online kampanju pod nazivom #KruegerKindness u kojoj poziva sve žene da na društvenim mrežama podijele slična iskustva i budu potpora jedne drugima, a ne izvor kritika.

Raditi dobro drugim ženama od sada će biti moj prioritet. Nadam se da ću druge inspirirati da čine isto. Od jednostavnih stvari poput svakodnevnog komplimenta, slušanja žene koja je u teškoj situaciji do volontiranja u centru za djevojčice koje su zlostavljane i upoznavanja žena na razini dubljoj od one površne. Neću knjigu suditi prema koricama. Pokret za žene od žena. Sredit ćemo zločeste cure dobrotom, zaključila je.

 

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju