Zadnja večer 13. Cro A Portera pobudila je interes šire publike koja je ispunila paviljon 11D Zagrebačkog velesajma, mladi Riječanin Juraj Zigman pobrinuo se za odličan početak koji nikoga nije ostavio ravnodušnim…

Kreacije u kojima se boje dobro međusobno nadmeću, kombiniranje svih mogućih odjevnih elemenata i mladenačka lepršavost osigurali su Juraju Zigmanu sinoć najveće ovacije večeri.

Svojim seksi siluetama inspiriranima Jessicom Rabbit Tihomir Krznarić je osobito razveselio dizajnera Ora Ito-a, koji je, za razliku od uštogljenih hrvatskih celebrityja, pokazao kako se na Cro A Porteru može stvarno dobro zabaviti i pritom ostati dovoljno profesionalan.

Odlični stylinzi bili su nit vodilja kroz mnoge odjevne kombinacije, pogotovo u kolekciji Fjabe.

Dizajner Ora Ito pokazao je kako se na Cro A Porteru može stvarno dobro zabaviti i pritom ostati dovoljno profesionalan.


Teme ovogodišnjeg Cro A Portera, igre dekonstrukcijom i rekonstrukcijom, dobro su 'sjele' Đorđu Smajloviću koji je svojim kreacijama upotpunio kolekciju cipela Ivana Ledenka i zaslužio pljesak pravih poznavatelja mode.

Modni dvojac ELFS, ljubimci hrvatske zlatne mladeži, predstavili su kolekciju na temu osamdesetih i aerobic chica, s kojom su opasno zaglibili na rubu uvjerljivosti.

Pojavljivanje splitske aerobic kraljice Nataše Bebić nije bilo na odmet, ali kopiranje već toliko puta viđenih kolekcija u svijetu mode nije među najboljim vrlina.

Na završnoj večeri 13. po redu Cro A Portera opet se 'ukazala' Severina, a od drugih hrvatskih celebrityja, sinoć su revije pogledali Adrijana Dejanović, Jelena Perčin, Marija Cvitanović, Mislav Čavajda, Iva Jerković i neizostavni Neven Ciganović, između ostalih.

Partizanske kapice by Alduk – Jacić i Severina obilježili drugu večer

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju