Dizajner modne kuće Ungaro Esteban Cortizar najavio je kako će napustiti kuću ukoliko glumica Lindsay Lohan potpiše ugovor kao modna savjetnica. Glumica koja su suočava s bankrotom tako bi mogla doživjeti još jedan neuspjeh

Glumica Lindsay Lohan koja upravo boravi u Parizu gdje pregovara s kućom Ungaro za poziciju modne savjetnice uzrokovala je pravi rat unutar kuće.

Glavni dizajner te modne kuće, 25. godišnji Esteban Cortazar nije nimalo oduševljen mogućim angažmanom te je zaprijetio kako će dati otkaz na svoje radno mjesto. No, ode li Estebam, s njim će otići i njegov tim.

Mladi Kolumbijac zaposlio se u Ungaru prije dvije godine na nagovor samog vlasnika Asima Abdullaha koji je u dizajneru vidio potencijal za spas kuće.

Zbog tog je mjesta Esteban vlastitu modnu kuću stavio 'na čekanje', a njegove prve kolekcije koje je dizajnirao za Ungaro dobile su same pohvale.

Ipak, vlasnik je očito postao nestrpljiv te je smatrao kako bi angažman Lindsay Lohan u Ungaro donio novu energiju i polet.

Esteban Cortaazar pak misli kako će Lohan biti zadnji čavao u lijesu te kuću Ungaro više nitko neće doživljavati ozbiljno.
Ukoliko Ungaro odustane od potpisivanja ugovora to bi moglo poprilično naštetiti glumici koja se upravo suočava s bankrotom.

Prodaja njezina linija tajica, kao i preparata za samotamnjenje više nisu dovoljni za luksuzan stil života koji vodi, a Lindsay više nema ni toliko glumačkih angažmana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju