Jelena Marković je nova Miss Srbije, njezinu su titulu zasjenili novinski natpisi koji su je proglasili ružnom, a javnost od nje traži da vrati krunu. Ona poručuje da će krunu vratiti sljedeće godine i to svojoj nasljednici

Akciju 'Vrati krunu' pokrenele su dnevne novine Press čiji glavni urednik Dragan J. Vučićević tvrdi kako je na samom izboru bilo puno ljepših djevojaka od Jelena.

'Jelena je dva dana nakon izbora gostovala u jednoj dnevnoj emisiji nakon koje smo svi došli do zaključka kako ona ne može biti miss', rekao je Vučićević.

U anketi koja je provedena među čitateljima novina, njih 75 posto se izjasnilo da misica treba vratiti krunu.

'Jelena možda nije toliko ružna, no nije fotogenična i ima grč dok se smije', naglasio je Vučićević te dodao kako misica svoj posao radi ljepotom, a Jelena nije lijepa stoga on ima puno pravo tražiti da vrati krunu.

'Kruna se vraća ukoliko djevojka prekrši neke od odredbi iz ugovora, ja nisam napravila ništa od toga pa ću krunu vratiti 2010. godine svojoj nasljednici', odlučna je aktualna Miss Srbije.

Jelena studira pravo, ne voli šoping, a na izbor se prijavila zbog stipendije koju direkcija nudi kao nagradu.

Tvrdi kako djevojka nikada ne smije biti obuzeta svojom ljepotom, a glavni atribut svake žene mora biti obrazovanje.

Dvadesetogodišnja Jelena je rodom iz Požege, a žiri vjeruje kako ima odlične izglede na izboru za Miss svijeta jer je 'vrlo uglađena i mudra žena'.

Je li Jelena lijepa prosudite sami...

Više  na stranici Red Carpeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju